SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Ofegat en una bassa d'Artesa de Lleida a l'intentar rescatar el gos

Un veí del poble de 45 anys que va morir dijous al migdia, quan va sortir a passejar amb la mascota || En una finca privada tancada però amb la porta oberta

La bassa està en una finca privada amb el recinte tancat però que tenia la porta oberta.

La bassa està en una finca privada amb el recinte tancat però que tenia la porta oberta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí d’Artesa de Lleida de 45 anys va morir dijous al migdia a l’ofegar-se quan intentava rescatar el seu gos, que havia caigut a l’interior d’una bassa d’aquesta localitat del Segrià, segons van informar els Mossos d’Esquadra. El succés va tenir lloc entre les 12.00 i les 13.00 hores quan, pel que sembla, l’home va sortir a passejar amb la seua mascota pel passeig del Cementiri. La seua mare, al veure que no tornava a casa, va sortir a buscar-lo. Un operari de la brigada municipal va trobar poc després el cos sense vida de l’home flotant dins de l’aigua. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de l’accident a les 13.13 hores, però quan van arribar al lloc amb els equips d’emergència no van poder fer res per salvar-li la vida.

La policia catalana ha obert una investigació per aclarir el que va passar i si s’hauria produït algun tipus de negligència. La bassa es troba en una propietat privada que temporalment acull la deixalleria, segons van informar ahir fonts de l’ajuntament. Es tracta d’un recinte tancat però que tenia la porta oberta en el moment del succés, segons van informar fonts properes al cas. Ahir encara es podia accedir a l’interior de la finca. La tràgica notícia va provocar una enorme commoció entre els veïns d’Artesa de Lleida.

El passat 8 de desembre va morir un veí de Saidí de 36 anys en un accident de similars característiques. L’home va sortir a caçar amb l’única companyia del seu gos.

Segons sembla, l’animal va caure a una bassa i l’home va mirar de salvar-lo, però es va ofegar.

Tant aquesta bassa com la d’Artesa de Lleida tenen tot el vas completament cobert per un plàstic molt relliscós, com és habitual en les destinades a reg, de manera que si algú cau a dins és molt difícil que pugui sortir de l’aigua sense ajuda.

tracking