SEGRE

INICIATIVES NOUS PROJECTES

Projecten a Corçà un centre per a activitats de lleure i un hotel rural

La firma Resort Fades en una finca de 7 ha a prop del pantà de Canelles, a Àger

Vista de l’embassament de Canelles des del nucli de Corçà.

Vista de l’embassament de Canelles des del nucli de Corçà.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La firma Resort Fades de Corçà ha sol·licitat a l’ajuntament d’Àger la llicència d’obres per construir un edifici per a activitats de lleure i un hotel rural en una finca de set hectàrees en aquest municipi d’Àger, a prop del camí d’accés al pantà de Canelles. Així ho va explicar el promotor de la iniciativa, Diego Rebuffa, la previsió de la qual és començar les obres aquest primer trimestre de l’any per disposar de les instal·lacions abans de la temporada d’estiu.

La primera fase del projecte contempla un edifici per a les activitats de lleure de més de 250 metres quadrats, entre les quals destaca un paintball, una zona per al tir amb arc, el lloguer de bicicletes per a excursions, de canoes i caiacs. L’edifici comptarà amb una recepció, banys, magatzem, un bar i un espai-terrassa adjunt. Està projectat per tenir una mínima incidència sobre el terreny, pensat amb criteris de sostenibilitat i desmuntable (i reutilitzable) en la seua totalitat.

Segons Diego Rebuffa, el magatzem servirà per guardar tots els materials i també hi haurà una zona d’aparcament. La segona fase del projecte, que s’abordarà més endavant, contempla un petit hotel rural al nucli de Corçà, on la família és propietària d’un habitatge. Rebuffa va explicar que la inversió prevista en dos anys oscil·la entre els 400.000 i els 500.000 euros i que la iniciativa preveu crear entre 20 i 25 llocs de treball.

L’alcalde d’Àger, Lluís Ardiaca, va confirmar que la firma ha iniciat els tràmits per disposar de la llicència d’obres del projecte. No obstant, va apuntar que la comissió d’Urbanisme serà l’encarregada de donar el vistiplau definitiu al projecte. Així mateix, va assenyalar que es tracta d’una bona iniciativa que ajudarà a incrementar l’oferta turística, d’allotjament i de lleure del municipi d’Àger.

tracking