SEGRE

OBRES SERVEIS

El Palau inaugura el nou consultori mèdic, finançat per la Diputació

El president de la Diputació, en el discurs inaugural.

El president de la Diputació, en el discurs inaugural.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Diputació, Joan Reñé, va inaugurar ahir el nou consultori mèdic del Palau d’Anglesola, un edifici de nova construcció en què l’ens provincial ha invertit més de 360.000 euros. En aquest sentit, l’alcaldessa del municipi, Montse Messegué, va posar en relleu la col·laboració i la implicació de la institució amb els pobles per dotar-los dels màxims serveis de qualitat.

Val a recordar que només a la comarca del Pla d’Urgell la Diputació ja ha invertit en els consultoris de Golmés, Linyola, Fondarella i Ivars d’Urgell, a banda de l’esmentat, al Palau d’Anglesola.

Per al president de la Diputació, Joan Reñé, aquestes actuacions es basen en la voluntat de la corporació de garantir “des de la proximitat els millors serveis per als ciutadans”, va declarar davant dels veïns i autoritats presents en la inauguració, i va afegir que “especialment en un territori com el de Lleida, que concentra una tercera part del territori de Catalunya i només el 6 per cent de tota la seua població”.

El consultori del Palau d’Anglesola està adossat a l’edifici de l’ajuntament i amplia notablement les instal·lacions on es passava consulta fins ara. El consistori l’ha impulsat per atendre les necessitats actuals i del futur creixement de població.

tracking