SEGRE

SUCCESSOS

Ferit de gravetat un jove de Tornabous al rebre un tret al cap dins del seu domicili

El succés es va produir ahir al matí al carrer Espígol i la víctima va ser evacuada a l’hospital Arnau de Vilanova || Els Mossos buscaven dos persones i a última hora no havia transcendit cap detenció

Mossos custodiant la casa on es va produir el succés, en primer pla, i agents d’investigació i de la científica, al fons.

Mossos custodiant la casa on es va produir el succés, en primer pla, i agents d’investigació i de la científica, al fons.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de Tornabous d’uns 20 anys va resultar ferit de caràcter greu, segons la primera valoració, diumenge al matí després que li disparessin un tret al cap amb una pistola. El succés es va produir entre les 10.00 i les 11.00 hores a casa de la víctima, al número 27 del carrer Espígol d’aquesta localitat de l’Urgell.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 11.01 hores i fins al lloc van acudir diverses patrulles així com dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, que després d’atendre la víctima in situ per estabilitzar-la la van evacuar en estat greu a l’hospital Arnau de Vilanova.

El jove, d’origen marroquí, estava conscient, la seua evolució era favorable amb el pas de les hores i l’impacte hauria sigut superficial, segons van explicar fonts properes al cas. No es descartava que fins i tot pogués rebre l’alta mèdica a última hora d’ahir.

L’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) es va fer càrrec de la investigació per detenir l’autor o autors i aclarir les causes del succés. La principal hipòtesi és que es podria tractar-se d’una venjança.

El principal testimoni del succés seria un germà de la víctima. Pel que sembla, els autors podrien ser dos homes, d’origen subsaharià, que van acudir a casa de la víctima i li van disparar. Al tancament d’aquesta edició no havien transcendit detencions, les causes que van motivar el tiroteig ni si abans que es produís el tret hi va haver una discussió prèvia.

Agents de la divisió de la Policia Científica dels Mossos també van anar al domicili per recollir proves i indicis com el casquet de la bala, que pot ser clau per determinar l’arma utilitzada.

Per la seua banda, els investigadors van interrogar el cercle més proper del jove ferit per intentar estrènyer el setge sobre l’autor o els autors, ja que al llarg del dia d’ahir no havien pogut parlar amb la víctima. Molts veïns del poble es van atansar fins al lloc per conèixer més detalls del succés.

L’alcalde, Amadeu Ros, es va mostrar sorprès i va assegurar que la família de la víctima feia més d’una dècada que havia arribat a Tornabous.

tracking