SEGRE

URBANISME PARTICIPACIÓ

Maldà consultarà entre els veïns el pla d’inversions per a aquest any

Podran exposar la seua opinió en una reunió que es farà divendres vinent

Veïns de Maldà discuteixen el projecte del parc del castell.

Veïns de Maldà discuteixen el projecte del parc del castell.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Maldà brinda als veïns la possibilitat que participin en la planificació de les inversions que es portaran a terme al municipi al llarg d’aquest any. Amb aquest objectiu, el consistori ha convocat una reunió divendres que ve, 20 de gener, en la qual els ciutadans podran suggerir idees i projectes de cara a incloure’ls en el capítol d’inversions del pressupost municipal del 2017.

L’alcalde, Sebastià Mata, va explicar que des de l’ajuntament han fet arribar a totes les cases una llista amb una dotzena de propostes per un import total de poc més de 500.000 euros perquè “els veïns puguin opinar i decidir aquelles que creguin que són prioritàries o fins i tot proposar-ne altres de noves”. Entre les propostes plantejades pel consistori destaca l’ampliació de la residència, el tanatori i la instal·lació d’una caldera de biomassa a l’edifici de l’ajuntament i la residència.

D’aquesta manera, els veïns del municipi de Maldà participen de forma activa en l’elaboració del pressupost municipal, fet que des del consistori valoren molt positivament ja que “així podem saber i tenir en compte els projectes que més interessen als veïns”, va afegir el primer edil.

La reunió tindrà lloc al local cultural a les 21 hores. Durant la trobada també està previst debatre i tractar la resta de capítols que conformen el pressupost municipal.

L’equip de govern de Maldà ja té experiència en els processos participatius. S’ha de recordar que l’any passat van posar en marxa una altra iniciativa per decidir entre els ciutadans el disseny i els usos d’un nou parc projectat a l’esplanada a peu del castell d’aquesta localitat de l’Urgell.

tracking