SEGRE

SUCCESSOS

El jove de Tornabous i els seus agressors van discutir al carrer abans del tret

Donen d’alta la víctima i encara no hi ha arrestats

La casa on van ocórrer els fets ha estat precintada.

La casa on van ocórrer els fets ha estat precintada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove de Tornabous de 21 anys que diumenge al matí va resultar ferit al rebre un tret al cap (vegeu SEGRE d’ahir) es va discutir prèviament al carrer amb els agressors, segons fonts properes al cas, de manera que cobra força la hipòtesi que podria tractar-se d’una venjança. La víctima, que va rebre l’alta a última hora de diumenge a la tarda després de ser evacuada a l’Arnau de Vilanova, va ser interrogada ahir pels Mossos d’Esquadra, que encara no han detingut els autors, dos homes d’origen subsaharià que no serien veïns de la localitat.

L’aldarull va tenir lloc a casa de la víctima, situada al número 27 del carrer Espígol. L’habitatge encara estava ahir precintat pels Mossos d’Esquadra. L’alcalde, Amadeu Ros, desconeixia on s’havia instal·lat la família, d’origen marroquí i que fa més de vint anys que és a la localitat, després del succés.

Els dos autors, d’origen subsaharià, no serien veïns d’aquesta localitat de l’Urgell

Pel que sembla, cap a les 10.00 hores d’aquest diumenge van arribar els dos autors, d’origen subsaharià. Anaven amb cotxe i es van discutir amb la víctima al carrer. Van entrar a l’habitatge, on es va produir el tret. Posteriorment, els autors van abandonar el municipi molt de pressa.

La víctima, que va estar conscient en tot moment, va sortir al carrer amb els seus germans, van recollir alguna cosa de terra, van entrar a casa i es van tancar.

Minuts més tard van arribar les ambulàncies i els Mossos d’Esquadra. Les declaracions de la víctima i dels germans seran clau per identificar els autors en una investigació de la qual s’ha fet càrrec l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la Policia catalana a Lleida.

Agents de la científica van recollir proves i indicis a l’habitatge de la víctima.

tracking