SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

L’Albagés reforma el casal social al reduir-se la plantilla de la

Només hi queden 30 empleats i abordarà la cuina i els serveis

Els treballs a la presa del pantà de l’Albagés.

Els treballs a la presa del pantà de l’Albagés.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de l’Albagés va iniciar la setmana passada les obres de reforma del casal social, en concret de la cuina i els lavabos, una actuació que ha pogut abordar ara que el nombre d’operaris que treballen a la presa del pantà (que ja ha arribat a la cota de coronació) s’ha reduït notablement.

Durant el gruix de la construcció van arribar a ocupar-se 150 persones i, en l’actualitat, segons l’alcalde, Miquel Àngel Llimós, no arriben a la trentena. Aquesta circumstància permet abordar la millora, encara que durant el mes i mig que durin les esmentades obres s’habilitarà el bar restaurant a la sala de ball.

Segons l’alcalde, era molt compromès fer-ho abans per no interferir en els horaris dels treballadors. L’actuació costarà 42.000 euros i compta amb ajuts de la Diputació. Durant aquest exercici, l’ajuntament també preveu netejar i aïllar el dipòsit d’aigua de boca per evitar filtracions i construir un vetllatori de difunts, atès que la població no disposa d’aquest servei, per a la qual cosa sol·licitarà també ajuts de la Diputació de Lleida.

Els treballs a la presa del pantà de l’Albagés.

Els treballs a la presa del pantà de l’Albagés.

tracking