SEGRE

TURISME ESTACIONS

La promoció 2.0, nou repte de l’esquí

Un estudi de la UdL confirma que han de millorar la interactivitat i el comerç electrònic || Baqueira ocupa el primer lloc a l’hora d’usar-ho i Espot i Port Ainé, el quart

L’estació de Tavascan, al Sobirà, va reobrir portes i va acollir uns 500 esquiadors.

L’estació de Tavascan, al Sobirà, va reobrir portes i va acollir uns 500 esquiadors.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un estudi de la UdL dirigit pel professor de la Facultat de Dret, Economia i Turisme Eduard Cristóbal revela que les estacions d’esquí de l’Estat espanyol i Andorra no acaben d’aprofitar les potencialitats d’internet per interactuar amb el públic i vendre els seus serveis i els de les zones de muntanya on s’ubiquen.

Conclou que haurien de millorar en l’aplicació de funcionalitats del denominat web 2.0 i, sobretot, en el comerç electrònic. Només un 49% dels ressorts analitzats permet al client processos complets de compra on line.

En l’esmentat estudi, els millors resultats els obtenen, de mitjana, les estacions d’esquí del Pirineu, sobretot català. La primera posició la comparteixen Baqueira Beret i el complex aragonès d’Astún; GrandValira, a Andorra; Sierra Nevada, a Granada; i Vall de Núria, a Girona. La segona posició és per a la Molina (Girona) i Vallnord (Andorra), mentre que a la tercera està Valgrande-Pajares, a Astúries, i Vallter 2000, a Girona. Espot Esquí i Port Ainé, al Sobirà, comparteixen el quart lloc.

També al Pallars Sobirà, el complex de Tavascan va tornar a reobrir les portes a més de 500 aficionats després d’una setmana habilitant l’accés de 10 quilòmetres fins a les pistes després de les últimes i copioses nevades. L’estació va obrir el dissabte 14, però va haver de tancar diumenge pel temporal. Les precipitacions han donat pas a un cap de setmana en què les condicions per esquiar són immillorables, ja que la majoria de les pistes tenen obertes gairebé totes les seues instal·lacions i el nivell d’ocupació i afluència és bastant bo.

tracking