SEGRE

successos

Emotiu comiat als dos agents rurals morts a trets a Aspa

Més de 700 persones han assistit al funeral a l'església de Sant Llorenç de Lleida

Familiars, companys del cos i diferents representants polítics i sindicals encapçalades pel president Puigdemont donen l'últim adéu a les víctimes del doble homicidi

Funeral agents ruralsMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una àmplia representació del cos dels Agents Rurals, autoritats i ciutadans han acompanyat els familiars i amics de David Iglesias i Francesc Xavier Ribes, els dos agents rurals morts a trets a Aspa, en el funeral que ha tingut lloc aquest dilluns a Lleida.

L'acte s'ha celebrat a l'església de Sant Llorenç, que s'ha quedat petita per acollir els més de 700 assistents, encapçalats pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que ha estat acompanyat pels consellers Jordi Jané i Meritxell Serret.

Un emotiu silenci ha presidit la convocatòria i la cerimònia, trencat només per alguns aplaudiments que s’han anat reproduint a l’exterior entre les desenes de persones que han quedat al carrer quan la vídua i una cosina dels dos agents morts els han dedicat unes paraules.

En finalitzar el funeral, companys dels difunts han tret els dos fèretres a les espatlles i els han dipositat a l'entrada de l'església. A estat llavors quan els fills de les dos víctimes han deixat anar al vol dos exemplars de falcó peregrí.

Francesc Xavier Ribes i David Iglesias van morir dissabte després que un caçador de Vacarisses de 28 anys, Ismael Rodríguez, els disparés al cap quan aquests li van demanar la llicència de l’escopeta en un vedat de caça d’Aspa.

tracking