SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

Nou pàrquing de 60 places a Cervera en dos setmanes

Serà gratuït i s’obrirà després de retirar un transformador de llum

La zona de l’avinguda de Guissona on s’habilitarà el pàrquing.

La zona de l’avinguda de Guissona on s’habilitarà el pàrquing.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria de Cervera obrirà en un termini de dos setmanes el nou pàrquing de l’avinguda de Guissona, en plena zona esportiva. Segons ha explicat el regidor Josep Ortiz, queda pendent que la companyia elèctrica retiri un antic transformador de la llum ubicat en aquest finca, on antigament hi havia les piscines municipals.

El nou pàrquing serà gratuït i tindrà una capacitat per a uns seixanta turismes. Segons va explicar Ortiz, a més d’àrea d’estacionament per als veïns de la zona, servirà també per facilitar aparcament en les jornades de futbol i en les activitats que tenen lloc al pavelló poliesportiu i a la piscina coberta, ja que el pàrquing està ubicat al centre d’aquests equipaments.

A la mateixa zona està previst obrir a la primavera una pista d’atletisme que costarà 40.000 euros

Una altra part de la mateixa finca estarà destinada a la pràctica de gimnàstica, ja que es col·locarà mobiliari específic per a aquesta activitat, va indicar l’edil. A la mateixa zona la Paeria projecta obrir el proper mes de març la pista d’atletisme, que tindrà un cost de 40.000 euros i comptarà amb dos pistes de pàdel que han costat 50.000 euros i que han estat finançades amb la venda d’uns terrenys al polígon industrial.

En un altre ordre de coses, Ortiz va manifestar ahir que la piscina coberta ha aconseguit el seu màxim històric de socis amb 652.

Segons l’edil, si es manté aquest volum d’activitat l’equipament només requerirà per a la seua viabilitat uns 40.000 euros anuals d’aportació de la Paeria, que es compensen amb l’ús que duen a terme els estudiants en l’assignatura d’esport.

tracking