SEGRE

ESQUÍ BALANÇ

Primer cap de setmana amb pistes al màxim del seu

Gràcies a les últimes precipitacions

Les recents precipitacions han deixat 30 centímetres de neu nova a Port del Comte.

Les recents precipitacions han deixat 30 centímetres de neu nova a Port del Comte.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les últimes precipitacions han deixat nous gruixos a les estacions del Pirineu, especialment a les d’esquí de fons de la Cerdanya i l’Alt Urgell, i a Port del Comte, al Solsonès. Aquesta última té tots els remuntadors operatius i les pistes obertes, cosa molt poc habitual, després d’unes últimes campanyes sense resultats òptims, segons van indicar els seus responsables. Les nevades garanteixen unes condicions immillorables fins al final de temporada a mitjans d’abril, que ja comencen a notar-se aquest cap de setmana amb gairebé la totalitat de pistes i remuntadors en marxa. Així, Baqueira, que en l’actualitat té 151 quilòmetres habilitats dels 156 del seu domini esquiable, espera tenir-los tots a punt aquest cap de setmana. La situació és generalitzada per als altres complexos d’esquí alpí, mentre que els de nòrdic tenen a disposició dels seus aficionats la totalitat dels seus circuits.

A les cotes altes els gruixos ronden o ja superen els dos metres com és el cas de Boí Taüll. L’estació de l’Alta Ribagorça acull durant la setmana centenars d’escolars que celebren la setmana blanca, així com altres pistes, i han arribat als 800 diaris durant aquesta setmana procedents de Madrid i València.

Per la seua part, Tavascan ofereix un dia d’esquí gratuït als professionals de la premsa col·legiats durant la temporada. Espot i Port Ainé, al Pallars Sobirà, també es troben a punt d’obrir gairebé tota la seua superfície esquiable, 25 quilòmetres en el cas d’Espot i 5 en el de Port Ainé. Les pistes andorranes també estan en les millors condicions, així com Cerler, a l’Aragó.

tracking