SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un motorista de Bellcaire en un xoc contra un cotxe a Bellmunt

Pere Castells Solà, de 50 anys, va perdre la vida a la pista asfaltada que uneix aquests dos municipis de la Noguera || Tercer accident de trànsit mortal de l’any a Ponent

La motocicleta accidentada ahir entre Bellmunt i Bellcaire.

La motocicleta accidentada ahir entre Bellmunt i Bellcaire.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista de 50 anys, Pere Castells Solà, veí de Bellcaire d’Urgell, va morir ahir a la tarda en un accident de trànsit registrat a la pista forestal que uneix les localitats de Bellmunt d’Urgell i Bellcaire d’Urgell, a la Noguera, després d’un xoc entre la seua moto i un turisme. Els fets van ocórrer cap a les 15.52 hores en un pronunciat revolt d’aquesta pista forestal asfaltada, a prop del municipi de Bellmunt d’Urgell, quan es va produir una col·lisió entre els dos vehicles per motius que es desconeixen i que s’investiguen. El motorista va morir a conseqüència del fort impacte. La conductora del turisme, per la seua part, va resultar il·lesa.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambulància i un helicòpter del SEM. Els serveis d’emergències no van poder fer res per salvar la vida al motorista, que va morir al lloc dels fets. Pere Castells Solà regentava un bar a Bellcaire d’Urgell i era una persona molt apreciada a la localitat.

La víctima regentava un bar a Bellcaire d’Urgell i era una persona molt apreciada a la localitat

El d’ahir és el tercer accident de trànsit mortal d’aquest 2017 a les comarques de Ponent. El primer va ocórrer el dia 1 de gener, quan van col·lidir a Vallfogona de Balaguer un turisme i un tot terreny. En el sinistre va perdre la vida el futbolista de Balaguer Yerai Darias, de 24 anys. El segon accident mortal d’aquest any es va registrar a Artesa de Segre el 15 de gener passat, quan per causes que es desconeixen un tot terreny va sortir de la via a l’L-512.

Un home de 60 anys veí de Vilanova de Meià va morir en aquest sinistre. Durant el mateix període de l’any passat, quatre persones van perdre la vida a les carreteres de Lleida, una més que aquest 2017. Val a recordar que el 2016 va tancar amb la xifra de morts per accidents de trànsit més baixa des que hi ha registres, amb un total de 29.

D’altra banda, un home de 38 anys va resultar ferit de caràcter lleu ahir a les 10.45 hores quan va sortir de la via el Porsche que conduïa al quilòmetre 0,5 de l’LL-11, al terme municipal de Bell-lloc d’Urgell.

tracking