SEGRE

Detingut per 18 robatoris en domicilis d'arreu de Catalunya, entre ells a les Borges

Va ser sorprès pels Mossos d’Esquadra quan se li va avariar el cotxe a l’AP-7 al Vendrell i pertany a un grup criminal desarticulat al novembre a Lleida

Una comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Detingut per 18 robatoris en domicilis d'arreu de Catalunya, entre ells a les BorgesSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 24 de gener un home de 32 anys, de nacionalitat albanesa i sense domicili conegut, com a presumpte autor de divuit robatoris amb força en domicilis d’arreu de Catalunya.

En la mateixa actuació també es va detenir un altre home, de 24 anys i de nacionalitat albanesa, per la seva participació en un dels robatoris.

Segons els Mossos d’Esquadra, els fets es remunten a la nit del passat 23 de gener quan una patrulla de la comissaria del Vendrell va realitzar una assistència a un vehicle, ocupat per dos homes, que es trobava avariat a l'AP-7, dins del terme municipal de Banyeres del Penedès.

En el decurs del servei els agents van comprovar que un dels ocupants tenia una ordre pendent de detenció per un robatori amb força en un domicili de Gavà. A més, durant l'escorcoll van trobar que un d'ells portava amagades, a l'interior d'un mitjó, nombroses joies de dubtosa procedència. També van intervenir guants, eines utilitzades habitualment per cometre robatoris amb força i 743 euros.

Un cop a comissaria es va comprovar que les joies intervingudes havien estat sostretes aquella mateixa tarda de l'interior d'una casa situada al carrer Canigó de les Borges Blanques (Garrigues). Segons la investigació, els autors van forçar la porta d'entrada del domicili i, un cop dins, van sostreure les joies.

A més, també es va comprovar que un dels detinguts utilitzava vàries identitats per dificultar la seva identificació.

Els agents van verificar que realment es tractava d'un delinqüent, de 32 anys, que tenia una altra ordre pendent de detenció per disset robatoris amb força a l'interior de domicilis d'arreu de Catalunya i dos falsedats documentals.

El detingut pertany a un grup criminal del qual els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial de Ponent ja van detenir-ne sis membres el passat mes de novembre.

Els dos detinguts el 24 de gener van passar dijous passat davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.  L'autoritat judicial va decretar l'ingrés a presó pel detingut acusat de divuit robatoris i per a l'altre, llibertat amb càrrecs.

tracking