SEGRE

URBANISME MOBILITAT

Nou pàrquing gratuït a l'avinguda Catalunya de Mollerussa per reactivar la zona

N’obriran un altre a la plaça Josep Pané, a prop de la seu del consell comarcal

El terreny que es convertirà en zona d’aparcament.

El terreny que es convertirà en zona d’aparcament.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa habilitarà una nova zona d’aparcament en un solar de propietat privada ubicat entre l’avinguda Catalunya i el carrer Cervera. El principal objectiu del consistori és buscar noves zones per estacionar de forma gratuïta pròximes al centre urbà. En aquest cas, també es fa amb vista a l’edifici de Cal Castelló, que passarà a mans municipals i que el consistori vol convertir en un club de cultura, amb activitats vinculades a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. L’esmentat aparcament també naix amb la funció de reactivar el comerç d’aquesta avinguda. Per començar, el consistori ha demanat pressupostos per condicionar el terreny: l’objectiu és cobrir-lo amb una espècie de paviment lleuger que impedeixi la formació de bassals, un problema present en altres zones de pàrquing del mateix tipus.

Per aquesta raó, també s’estudia col·locar el mateix tractament en aparcaments com el del carrer Acadèmia, el del Domènech Cardenal i el de l’avinguda Negrals.

El consistori també ha arribat a un altre acord per instal·lar una altra zona de pàrquing a la plaça Josep Pané, a prop del consell comarcal. En l’actualitat, la ciutat compta amb una quinzena de zones d’aparcament distribuïdes per diversos indrets de la capital del Pla d’Urgell, en terrenys que són de propietat privada i cedits de forma temporal al consistori a canvi que els propietaris no paguin l’IBI.

tracking