SEGRE

MÚSICA TURISME

Les Valls d'Àneu celebren la unitat pel Doctor Music

Esperen que el festival els ajudi a promocionar el turisme

Una de les actuacions del Doctor Music Festival el 1996.

Una de les actuacions del Doctor Music Festival el 1996.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alcaldes de les Valls d’Àneu (Esterri d’Àneu, Alt Ànteu, Espot i la Guingueta d’Àneu), que acolliran de nou el Doctor Music Festival del 2019 a Escalarre, vint anys després de l’última edició, van celebrar ahir que la Diputació s’hagi unit a la promoció de l’esdeveniment, tal com va publicar ahir SEGRE.

“Els alcaldes fa temps que negociàvem amb Doctor Music la tornada del festival, se’ns va unir el consell comarcal del Pallars Sobirà i ara la Diputació ha decidit capitanejar el que serà l’esdeveniment més important del Pirineu. No podia ser de cap altra manera. És bo i necessari que totes les administracions anem a l’una pel territori”, va dir ahir l’alcalde d’Esterri, Ramon Villuendas.

El territori confia en una repercussió a llarg termini en el turisme a les Valls d’Àneu i a tot el Pirineu

En aquest sentit, l’alcaldessa d’Alt Àneu, Laura Arraut, va apuntar que el Doctor Music Festival, també conegut com el de la vaca en les primeres edicions als anys noranta, “és interessant a tots els nivells. És posar-nos en el mapa en l’àmbit internacional: a curt termini, repercutirà econòmicament a la zona, no només a les Valls d’Àneu, sinó a tot el Pirineu, i a llarg termini, és també assegurar-se turisme, ja que si coneixen les Valls a través del festival, poden sentir curiositat per venir-nos a conèixer”.

Villuendas, per la seua part, va indicar que es calcula que l’esdeveniment musical reunirà unes 50.000 persones “que després poden tornar, de la mateixa manera que encara hi ha gent de les primeres edicions que torna cada any de vacances”.

tracking