SEGRE

SALUT EQUIPAMENTS

Agramunt amplia el CAP després de 6 anys d’obres parades

Conveni entre consell, CatSalut i Diputació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agramunt ha aconseguit desencallar l’ampliació del CAP, les obres del qual van quedar parades el 2011 després d’acabar la primera fase. El ple consell de l’Urgell, propietari dels terrenys, va aprovar dijous un conveni, juntament amb la Diputació i el Servei Català de la Salut, que permetrà reprendre l’ampliació amb un pressupost de 538.385,80 euros, finançats íntegrament per la corporació provincial, que també licitarà i executarà el projecte, redactat per la Generalitat. Així mateix, el pressupost de la Generalitat (encara en fase parlamentària) inclou una partida de 150.000 euros per a l’obra.

L’alcalde, Bernat Solé, va assegurar ahir que “es tracta d’un projecte en el qual estem treballant des de fa més de dos anys juntament amb la Diputació i CatSalut ja que és una obra imprescindible per l’actual situació del CAP”. El primer edil va valorar també “la bona predisposició de l’equip mèdic del centre durant aquests anys, que ha suplert la falta d’espai amb una gran professionalitat i compromís”.

Les obres d’ampliació del CAP d’Agramunt van començar el 2010 amb una primera fase amb un pressupost de 337.000 euros que va consistir a construir un nou espai amb dos plantes annex a l’edifici actual i l’habilitació d’una nova estructura en forma de calaix de planta superior. La Generalitat ha adaptat el projecte i les obres se centraran només en el nou espai annex. Inclourà nous espais i un accés independent per a urgències.

tracking