SEGRE

INFRAESTRUCTURES COMUNICACIONS

Vielha tindrà aquest any fibra òptica i tota la vall, el 2018

Conveni per millorar el servei i evitar interrupcions

Membres del Govèrn i representants de Telefónica, a Vielha.

Membres del Govèrn i representants de Telefónica, a Vielha.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Telefónica començarà el desplegament de la fibra òptica a Vielha durant els primers mesos d’aquest 2017, mentre que el servei assolirà gradualment tota la Val d’Aran durant una segona fase que s’estendrà entre aquest any i el 2018.

L’acord entre el Govèrn d’Aran i la companyia arriba després de diversos episodis de talls en la telefonia de veu i dades que han afectat el territori. Telefónica es va comprometre també a garantir el bon funcionament del servei al Baix Aran per evitar els talls de servei que han afectat aquesta zona, en els últims anys, en telefonia fixa, mòbil i de dades.

En aquest sentit, el síndic d’Aran, Carlos Barrera, va destacar la bona entesa amb la companyia per al desplegament de la fibra òptica, i va assenyalar que l’acord “afavorirà la competitivitat de les empreses araneses i una millora de les comunicacions de la resta de la població”.

D’altra banda, Telefónica ha desplegat la cobertura mòbil 4G a tota la Val d’Aran i ha instal·lat una altra sortida de transmissió de telefonia amb l’objectiu d’evitar els incidents en el servei.

tracking