SEGRE

SUCCESSOS

L'homicida dels agents rurals no va pagar l'autorització del vedat

El caçador, Ismael Rodríguez Clemente, ahir pujant al furgó policial després de finalitzar la reconstrucció del doble crim a Aspa.

El caçador, Ismael Rodríguez Clemente, ahir pujant al furgó policial després de finalitzar la reconstrucció del doble crim a Aspa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ismael Rodríguez, l’autor confés de matar a trets dos agents rurals el 21 de gener a Aspa, no va recollir ni va pagar aquell dia l’autorització per caçar al vedat, segons consta a l’informe dels Mossos. Així ho va confirmar ahir l’advocat de les famílies de les víctimes, Pau Simarro, que va assegurar que “hi ha una sèrie d’elements que no quadren sobre el que va fer l’autor perquè va ser ell mateix el que va sol·licitar les autoritzacions per caçar aquell dia”.

Aquesta serà segurament una de les preguntes que aquest dilluns hauran de respondre davant del titular de jutjat d’Instrucció 4 de Lleida els quatre caçadors que anaven aquell dia amb Ismael Rodríguez. Estan citats en qualitat de testimonis i també hauran de donar explicacions per què, suposadament, van tardar tant a trucar als serveis d’emergències, entre 30 i 45 minuts, si es té en compte que la trucada al 112 es va rebre a les 11.39 hores si el crim va tenir lloc prop de les 11.00, segons han apuntat fonts properes a la investigació. La setmana que ve també declararà el titular de l’escopeta, per una altra suposada irregularitat comesa.

El lletrat de les famílies ja va anunciar la setmana passada que acusaran el jove de Vacarisses (Barcelona) d’un doble assassinat al considerar que va actuar amb fredor i va rematar les víctimes. Cada un dels agents va rebre dos trets.

tracking