SEGRE

ESQUÍ ESTACIONS

Neu i sol auguren un altre cap de setmana de rècord

Gruixos de 2,5 metres fan que estiguin totes les instal·lacions obertes || La millor campanya en quinze anys a Port del Comte

Les instal·lacions de Baqueira, a la Val d’Aran.

Les instal·lacions de Baqueira, a la Val d’Aran.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les pistes d’esquí de Lleida esperen un cap de setmana de rècord, ja que ofereixen unes condicions immillorables per a la pràctica de l’esport blanc. Més de dos metres de neu a les cotes altes i una ocupació que voreja el ple en molts punts de les comarques de muntanya així ho corroboren, de la mateixa forma que la previsió de bon temps.

Baqueira proposa conèixer tots els seus racons a través de recorreguts senyalitzats i de tres dificultats diferents que reben el nom de safari i que són blau, roig i negre, segons el nivell de dificultat. A més, demà dissabte l’estació celebra la Fira del Vi a l’hotel Montarto. Port del Comte està tenint una de les millors campanyes dels últims quinze anys, amb gairebé 2,20 metres i totes les instal·lacions obertes. Per la seua part, Boí té totes les instal·lacions hoteleres al complet.

Tots els complexos han pres mesures antiallaus per garantir l’esquí sense riscos

Els complexos hivernals, que arriben a tenir fins a cinc metres de neu fora de pistes, ja han pres totes les mesures oportunes per garantir la seguretat dels usuaris i durant tota la setmana han portat a terme voladures i mesures de consolidació del domini esquiable.

Per la seua banda, Port Ainé i Espot tenen les seues instal·lacions al cent per cent. L’última va celebrar el passat cap de setmana les noces d’or i entre els actes s’ha de destacar l’homenatge als fundadors i impulsors, entre els quals es trobava Carles Isús, un dels propietaris que van aconseguir garantir la continuïtat de l’estació en els primers anys de la passada dècada.

tracking