SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Beret tindrà cinc pistes més la pròxima

La comissió d’Urbanisme d’Aran va ratificar ahir construir-les

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió d’Urbanisme d’Aran va ratificar ahir l’ampliació de l’estació de Baqueira amb cinc noves pistes a la zona de Beret que estaran llestes la temporada 2017-2018 (vegeu SEGRE del dia 15). La seua longitud oscil·larà entre els 650 metres i els 1,3 quilòmetres. A l’esmentada zona es traslladarà el remuntador tancat el 2014. Pel que fa a l’ampliació cap a la Peülla, el director general d’Urbanisme, Agustí Serra, va dir que s’espera l’informe d’impacte ambiental per desencallar el pla especial.

Quant a la urbanització de Ruda, encara que hi ha sentències judicials en contra, la Generalitat considera que tot va quedar legalitzat el 2015. Serra va afegir que els veïns han tornat a recórrer a la Justícia i serà aquesta la que tingui l’última paraula. La comissió va abordar el pla d’ordenació urbanística de Vilamós que preveu el creixement a cada extrem del nucli urbà amb usos residencials i hotelers.

Respecte al barri de la Bordeta de Naut Aran, es van aprovar les normes perquè les bordes puguin ser reconegudes com a construccions i els càmpings, també. Un possible sector industrial en aquesta zona ha quedat pendent de ratificació perquè es vol gestionar de forma més detallada a l’estar situada en zona inundable.

D’altra banda, en la sessió també es va aprovar la modificació de normes subsidiàries de planejament en relació amb la regulació de bordes i cabanes en sòl no urbanitzable. Vielha va ser l’única que en va quedar fora a l’espera de més documentació.

L’objectiu de l’oficina, que s’ubicarà en un espai cedit pel Conselh a Vielha, és reforçar el model de relació entre les administracions tributàries catalanes i millorar la proximitat dels serveis al contribuent. Aquesta oficina s’inclou en el desplegament territorial de l’ATC i forma part de la xarxa complementària d’oficines compartides amb l’administració local.

Oficina de l’Agència Tributària a la Val d’AranEl Conselh i l’Agència Tributaria de Catalunya han firmat un acord per a la ubicació a Aran d’una oficina de servei i atenció al públic de l’ATC.

tracking