SEGRE

MUNICIPIS TURISME

La Vall de Boí tindrà el primer festival de muntanya i un parc d’aventura

Projectes del Patronat de Turisme que estaran a punt per a l’estiu vinent

La reunió del Patronat de Turisme de la Vall de Boí.

La reunió del Patronat de Turisme de la Vall de Boí.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Organitzar el primer Festival de Muntanya el juliol amb diferents activitats lúdiques i culturals i construir un parc d’aventura infantil a Barruera de prop 3 hectàrees són alguns dels objectius del Patronat de Turisme de la Vall de Boí, presentats en la reunió anual de l’organisme, segons va explicar ahir el seu president i alcalde de la Vall de Boí, Joan Perelada.

Pel que fa al parc d’aventura, tindrà ponts de fusta i cordes, tirolines, gronxadors, circuits de BTT i àrees d’escalada, entre altres activitats. Suposarà una inversió d’uns 60.000 euros i ja s’han demanat ajuts del programa Leader de la UE. D’aquesta manera es pretén consolidar l’oferta del turisme familiar.

Quant al primer festival de muntanya, Perelada va assenyalar que ja s’està començant a preparar el programa que, a banda de rutes de senderisme i esports d’aventura, oferirà cine i espectacles, conferències amb muntanyencs i esportistes d’elit, itineraris per Aigüestortes i el romànic i jornades de ioga que s’afegiran a proves esportives de competició.

Perelada va indicar que en anys anteriors ja s’han organitzat esdeveniments com el primer festival de trekking i senderisme, encara que, en aquesta ocasió, a l’esportiu se sumen actes lúdics i culturals. També aquest any es crearà un catàleg de productes destinats a fires nacionals i internacionals i clubs esportius i s’editarà un vídeo promocional.

Val a destacar el bon funcionament del web institucional www.vallboi.cat amb més de 240.000 visites l’any passat, la qual cosa suposa un augment d’un 120 per cent respecte a l’any anterior. Les dades confirmen un increment de seguidors a les xarxes socials del 50 per cent i també de visitants a l’oficina de turisme en un 37 per cent en comparació amb el 2015.

tracking