SEGRE

carreteres

Convoquen un nou tall a l'N-240, diumenge a Les Borges Blanques

A les 12.00 hores, a l’altura del peatge de l’AP-2

L'últim dels tall de la Plataforma Prou Morts a l'N-240.

Convoquen un nou tall a l'N-240, diumenge a Les Borges BlanquesAjuntament de Les Borges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma Prou Morts a l’N-240 ha convocat un nou tall a la carretera. Tindrà lloc a l’altura del peatge de l’AP-2 de les Borges Blanques, aquest pròxim diumenge 26 de febrer, a les 12.00 hores.

Serà el cinquè tall que duen a terme els convocants, després dels realitzats al quilòmetre 83 de la via, entre Lleida i Juneda; al quilòmetre 71, davant del complex Masia Salat; al quilòmetre 72, a l’altura de la Cooperativa de Juneda i al quilòmetre 74 a l’altura del municipi de Juneda.

No obstant, aquest serà el primer cop que es talla el peatge de l’autopista AP-2 a les Borges Blanques, un fet simbòlic per reivindicar tant l’alliberament de l’autopista com les millores de l’N-240.

Es tracta d’una mesura acordada en l’última reunió de la plataforma Prou Morts a l’N-240 que es va celebrar a l’Ajuntament de les Borges Blanques i que té com a finalitat exigir al Ministeri de Foment, titular de la via, millores en la mobilitat i la seguretat d’aquest tram que transcorre entre Lleida i Montblanc.

tracking