SEGRE

ESQUÍ ESTACIONS

Pistes al màxim i l'esquí nòrdic a nivells del 2007

Les bones condicions meteorològiques auguren un altre cap de setmana de plens || Les estacions preveuen una bona temporada

L’estació d’esquí nòrdic de Sant Joan de l’Erm.

L’estació d’esquí nòrdic de Sant Joan de l’Erm.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les pistes d’esquí de Lleida preveuen un altre cap de setmana amb ple total coincidint amb la celebració del Carnaval. A això s’uneixen gruixos de neu que assoleixen els dos metres i mig a les cotes altes i una previsió meteorològica que avança bon temps en els propers dies.

Les estacions d’esquí nòrdic de la província, i de la resta del Pirineu, viuen a més la millor temporada dels últims deu anys gràcies als gruixos acumulats després de les fortes nevades caigudes durant el mes de gener passat que han permès obrir tots els complexos i posar en servei la pràctica totalitat dels dominis.

Les nevades del gener asseguren l’esquí nòrdic amb gairebé la totalitat de les pistes obertes

Baqueira espera recuperar-se així d’un feble inici de temporada marcat per la irregularitat en les precipitacions i la falta de neu que va obligar l’estació a l’ús de canons de neu. Des de l’estació es va subratllar que les nevades del gener han assegurat la temporada i que s’està assolint el ple durant els caps de setmana, fet que permetrà reequilibrar els resultats globals de la campanya i equiparar-la a la del 2015/2016.

A Espot, per la seua part, van assenyalar que la temporada està sent “excepcional” amb un augment d’esquiadors de gairebé el 40% respecte a la passada campanya. A Port del Comte es van expressar en termes similars i van considerar que aquesta “pot ser la millor temporada dels últims quinze anys”. Pel que fa a Tavascan, van assenyalar que després d’un inici complicat la temporada “va cada vegada millor”.

CONSULTA L'ESTAT DE LES PISTES DE LES ESTACIONS LLEIDATANES

tracking