SEGRE

EQUIPAMENTS TERCERA EDAT

La residència de Sant Martí de Maldà, per a finals d’abril

Parada des del 2002 per falta d’inversió

La plantació d’alzines que es va portar a terme ahir als jardins.

La plantació d’alzines que es va portar a terme ahir als jardins.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més d’un centenar de persones van participar ahir en una plantació d’arbres als futurs jardins de la Vall del Corb que formen part del projecte d’adequació de la residència de l’Associació Alba a Sant Martí de Maldà. El president de l’entitat, Carles de Ahumada, va explicar que es tracta d’una plantació simbòlica d’unes trenta d’alzines apadrinades per les diferents entitats locals i socials com Alba, Associació Salut Mental Ondara Sió, Fundació Casa Dalmases i Emaús Rural, que promouen la inserció laboral de persones discapacitades.

Per la seua banda, l’alcalde, Jaume Pallàs, va assegurar que “amb aquesta plantació comença el compte enrere per adequar la residència”, projecte que està encallat des del 2002 per falta de finançament. Pallàs va indicar que “esperem posar la primera pedra de la residència a finals d’abril, per Sant Jordi”. El projecte definitiu de la residència es donarà a conèixer el 4 de març a l’assemblea de l’Associació Alba a Tàrrega.

L’ús dels jardins de la Vall del Corb, de 6.000 metres quadrats, serà compartit per la residència i els veïns de Sant Martí.

tracking