SEGRE

EQUIPAMENTS OBRES

Llum verda a la nova estació d’autobusos de Mollerussa

El conseller Rull va assegurar que ja tenen autorització d’Adif || Tanquen el pas soterrat fins que estigui a punt la terminal

El conseller va presidir la festa de cassoles a Miralcamp.

El conseller va presidir la festa de cassoles a Miralcamp.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres de la nova estació d’autobusos de Mollerussa s’iniciaran en breu una vegada que la Generalitat hagi rebut l’autorització d’Adif per iniciar els treballs a la zona. I és que els terrenys on s’ha de construir el nou equipament formen part del complex on es troba la via del tren i l’estació.

Així ho va explicar ahir el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, que va presidir la festa de cassoles a Miralcamp.

La Generalitat va adjudicar a la tardor les obres de la nova estació de bus per 872.000 euros

Rull va assegurar que, després d’“un petit retard tècnic”, la Generalitat iniciarà la construcció d’una estació les obres de la qual es van adjudicar a la tardor amb un pressupost de 872.000 euros i un termini d’execució de sis mesos.

El nou edifici tindrà una capacitat d’estacionament de quatre autobusos en bateria i tres per a taxis. L’andana principal, la zona d’espera exterior i l’edifici de serveis de l’estació estaran protegits amb una cobertura metàl·lica.

D’altra banda, l’ajuntament de Mollerussa ha instal·lat unes portes per evitar que els vianants entrin al pas soterrat que traslladarà els viatgers cap a la nova estació de bus.

Com que aquesta instal·lació es va acabar a finals d’any, el consistori ha optat per barrar el pas amb l’objectiu d’evitar-ne un mal ús fins que no estigui enllestida la nova estació de bus, a mitjans de l’estiu vinent, i també després de col·locar càmeres de seguretat. Aquesta nova terminal passarà a substituir la ubicada a l’avinguda del Canal.

Per la seua banda, el conseller Rull va afirmar que festes com les cassoles de Miralcamp “són espectaculars perquè mobilitzen tot el poble, un sentiment que és difícil trobar a les grans ciutats”.

En aquest sentit, va destacar la importància dels municipis petits, “que aguanten l’estat del benestar a Catalunya” i per aquesta raó “cal preservar-los i cuidar-los”.

La festa de les cassoles va reunir veïns i alcaldes del Pla d’Urgell, entre els quals el president de la Diputació i primer edil de Fondarella, Joan Reñé, i l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

tracking