Español
Registra’t Iniciar sessió
Menu Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

URBANISME REFORMA DEL NUCLI URBÀ

Mollerussa vota un centre més per a vianants i amb més zones verdes

  • J.GÓMEZ
Actualitzada 27/02/2017 a les 18:39
El projecte elaborat per Esther Gatnau i Cristina Clotet va rebre el 58,44% dels 876 vots || La ciutat va celebrar ahir una consulta veïnal per reformar la zona
L’alcalde va fer públics ahir els resultats de la votació juntament amb els portaveus de l’oposició.

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

© L'alcalde va fer públics ahir els resultats de la votació juntament amb els portaveus de l'oposició.

Mollerussa dissenya el seu futur

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

© Mollerussa dissenya el seu futur

Mollerussa dissenya el seu futur

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

© Mollerussa dissenya el seu futur

Mollerussa dissenya el seu futur

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

© Mollerussa dissenya el seu futur

L’alcalde, Marc Solsona, acompanyat del regidor d’ERC, Narcís Romà, i de la portaveu del PSC, Teresa Ginestà, va donar a conèixer ahir el resultat després de finalitzar el procés de votació, a les 9 de la nit, i va valorar positivament la consulta, que ha aconseguit “una alta participació a través d’un sistema nou a Catalunya exclusivament electrònic”.

Narcís Roma va destacar que el procés és important “perquè permet al poble decidir en temes que l’importen”, i Teresa Ginestà va destacar l’elevada participació, ja que “és important que els ciutadans sentin com a seu un projecte que canviarà la ciutat”.Mollerussa + que mai planteja unificar les quatre places del centre (Major, de l’Ajuntament, Manuel Bertrand i Pla d’Urgell) i dotar-les de zones verdes i jocs infantils, donant prioritat als vianant. Per aquesta raó, plantegen traslladar l’aparcament del centre a una zona propera, com el solar que es troba entre l’Escola de Música i l’edifici Sant Jordi. També proposa crear una ruta verda que englobi l’avinguda del Canal, el passeig La Salle, l’avinguda de la Pau i l’avinguda Catalunya, o potenciar l’avinguda del Canal com a ruta de passeig, amb un carril bici annex al canal. La proposta planteja derivar el mercat setmanal cap a la plaça Sant Jaume. Així mateix, planteja elevar el nivell de la carretera davant de l’església per unificar aquest espai amb la plaça de l’Ajuntament, una zona que es podria tancar al trànsit en dies puntuals per acollir determinats esdeveniments.

Temes relacionats

Uneix-te a la comunitat SEGRE!


El més...
segrecom Twitter

@segrecom

Envia el teu missatge
Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre