SEGRE

TRÀNSIT

Arriben al Congrés les més de 200.000 firmes contra els atropellaments impunes

La promotora és Anna González, de la Seu d’Urgell, arran de la mort del seu marit, Óscar Bautista

Anna González, veïna de la Seu, impulsora de la campanya.

Anna González, veïna de la Seu, impulsora de la campanya.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La campanya a favor de modificar el Codi Penal perquè els atropellaments causats per negligències siguin jutjats per la via penal arriba a la meta. La promotora de la iniciativa, Anna González, de la Seu d’Urgell, té previst entregar al Congrés dels Diputats de Madrid les més de 200.000 firmes que ha recollit durant aquests últims mesos. Serà demà, a les 11.30 hores. Amb aquesta acció, González dóna per finalitzada la mobilització que ha portat a terme arran de la mort del seu marit, Óscar Bautista, en mans d’un conductor que va quedar en llibertat, i ara espera que els responsables polítics assumeixin la demanda de la campanya “Per una llei justa”.

La veïna de la Seu ha publicat una carta d’agraïment a les xarxes socials en la qual assegura que “finalitzar la campanya no significa rendir-se”, però opina que “ha arribat el moment de travessar la meta” i “passar el relleu a la classe política”, que són els que poden fer possible un canvi en el Codi Penal. La campanya a través de la plataforma Change.org havia aconseguit ahir un total de 202.026 suports.

Abans de l’entrega de firmes a Madrid, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, rebrà avui González al consistori de la capital de l’Alt Urgell.

tracking