SEGRE

MUNICIPIS

Acord per a la TDT a la Granadella després de cinc anys sense senyal

Per a la instal·lació d’un amplificador i mantenir els equips

Els molins que interfereixen en el senyal de la TDT a la població.

Els molins que interfereixen en el senyal de la TDT a la població.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Granadella i l’empresa Eólica Renovables han arribat a un acord perquè gairebé un centenar d’habitatges de la zona sud d’aquesta població puguin accedir a la TDT sense interferències provocades pels molins dels parcs després de cinc anys amb problemes de recepció.

Segons l’alcalde, Carles Gibert, finalment serà l’empresa la que instal·larà l’amplificador de senyal, valorat en uns 70.000 euros, i es farà càrrec del manteniment dels equips durant els primers cinc anys. No obstant, l’acord és revisable i, després d’un període determinat de temps, serà l’ajuntament el que finalment s’ocuparà de mantenir totes les instal·lacions.

Al principi, havia d’assumir aquesta funció Telecomunicacions de la Generalitat, però la falta de partides per a aquest objectiu ha demorat la situació gairebé un lustre, amb les consegüents queixes dels veïns, que encara veuen TV3 i el Canal 33 amb deficiències. “No només afecta aquests dos canals. Moltes vegades d’altres es pixelen o simplement no es veuen”, va indicar Gibert. La falta de senyal també afecta Bellaguarda.

tracking