SEGRE

FIRES AUTOMÒBIL

Agr'auto guanya visitants al celebrar la fira al març en comptes del febrer

Vendes desiguals entre els expositors, que esperen tancar-ne més després del certamen

Vehicles i visitants al recinte d’Agr’auto a Agramunt.

Vehicles i visitants al recinte d’Agr’auto a Agramunt.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fira dedicada al vehicle d’ocasió d’Agramunt, Agr’auto, va tancar ahir la setzena edició amb un balanç positiu. Els expositors van coincidir que “l’Agr’auto és un aparador de vehicles que serveix per fer molts contactes”, si bé van reconèixer que “esperen acabar de tancar la majoria de les operacions en els pròxims dies”. Pel que fa a les vendes, alguns van assegurar que havien complert les expectatives, amb més d’una desena de vehicles venuts, mentre que d’altres van manifestar que “el públic ve a la fira a mirar i consultar”, però “hem tancat poques vendes”.

En relació amb els visitants, segons els expositors, van ser més que l’any passat, un fet que van atribuir a celebrar el certamen més tard de l’habitual. Normalment, tenia lloc al febrer, però al coincidir amb la festa de Carnaval es va decidir traslladar l’Agr’auto a començaments de març.

El certamen es va completar amb la novena trobada motera, organitzat per Motorrons i que va reunir uns 700 aficionats a les motos. Per primera vegada, va adquirir caràcter solidari i va destinar un euro de cada esmorzar al projecte Stargardt Go que impulsa la pediatra d’Agramunt, Margaret Creus, per a la investigació clínica de malalties degeneratives de la retina. Van recaptar un total de 880 euros.

Durant tot el cap de setmana es van exposar uns 125 cotxes i furgonetes amb preus que oscil·laven entre els 3.600 i els 28.500 euros. Com és habitual, el certamen va comptar amb la participació dels cinc concessionaris locals, que van ocupar el pavelló firal i una carpa de 400 metres quadrats que es va habilitar a l’exterior. Per segon any consecutiu, i amb l’objectiu d’incentivar les vendes, els concessionaris sortejaran un viatge entre tots els compradors d’un vehicle en el marc del certamen.

tracking