SEGRE

Realitzen un simulacre d'incendi als pavellons firals de Mollerussa

Ha consistit en l’evacuació de 160 persones, amb alguns ferits, arran d’un incendi simulat a la cuina del restaurants

L'exercici ha consistit en un incendi en una cuina del restaurant dels pavellons firals, amb l'evacuació de tot el recinte

Simulacre d'incendi als pavellons firals de MollerussaGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Pavellons Firals de Mollerussa han acollit aquest dijous un simulacre d’incendi amb posterior evacuació de 160 persones i que ha provocat tres ferits.

El simulacre ha servit per comprovar l’operativitat del Pla d’Autoprotecció (PAU) de la Fira de Sant Josep 2017, que s’ha activat en emergència i ha requerit l’ajuda de mitjans externs. L’exercici ha servit per practicar i analitzar les accions del seu personal; posar a prova la coordinació entre els diferents grups actuants en una emergència; comprovar el sistema d’avisos i practicar la recepció dels serveis externs a la instal·lació.

Al simulacre hi han participat gairebé 200 persones entre figurants, efectius de seguretat i sanitaris, observadors i personal de Fira de Mollerussa. Pel que fa a figurants, l’acció ha comptat amb la col·laboració d’estudiants de l’Institut Mollerussa i de La Salle. Així mateix, hi han participat: Protecció Civil de la Generalitat i personal de Fira de Mollerussa (organitzadors del simulacre), Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, Policia Local de Mollerussa, Grup Sevenponent i Creu Roja .

tracking