SEGRE

SERVEIS TECNOLOGIA

Bellpuig inicia el desplegament de la fibra òptica, que arribarà a 2.100 cases

Bonjoch i Ramon Gasulla, de la firma Adamo, ahir a Bellpuig.

Bonjoch i Ramon Gasulla, de la firma Adamo, ahir a Bellpuig.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Bellpuig comptarà a finals d’aquest 2017 amb fibra òptica a tot el municipi. L’alcalde, Salvador Bonjoch, va assegurar ahir que “ens situarem en ple segle XXI, fet que ens permetrà ser més competitius, sobretot a les empreses”. Per la seua part, el director de desplegament de la xarxa a Catalunya d’Adamo, Ramon Gasulla, va explicar que “els veïns podran multiplicar per 100 la velocitat d’internet ja que oferim una connexió de 1.000 megues de baixada i 200 megues de pujada a un preu molt competitiu”.

L’empresa Adamo té previst començar el desplegament de cable a partir de la setmana que ve i les tasques es prolongaran fins a l’últim trimestre d’any. A partir de l’abril alguns veïns ja podran gaudir de fibra òptica fins a arribar als 2.100 habitatges a finals del 2017. L’alcalde va destacar que “disposar de fibra òptica era un dels principals objectius del mandat” ja que “ens permetrà fer un salt qualitatiu i és un atractiu més perquè noves empreses s’instal·lin a Bellpuig, municipi amb unes comunicacions estratègiques a peu de l’A-2”.

Bonjoch va recordar que des del consistori treballen per millorar els polígons industrials i la instal·lació de xarxes wifi a diferents zones del municipi i a Seana.

tracking