SEGRE

MUNICIPIS FAUNA

Aran Park obre l’1 d’abril amb el llop gris com a nova atracció

El centre avança dates per la demanda de turistes francesos

L’arribada d’un dels llops grisos a finals de gener al parc.

L’arribada d’un dels llops grisos a finals de gener al parc.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre de visualització de fauna de Bossòst, Aran Park, obrirà les portes el pròxim 1 d’abril, abans de Setmana Santa (del 10 al 17) per cobrir la demanda dels turistes francesos ja que al país veí els actes per celebrar la Pasqua comencen a primers d’aquell mes, segons van indicar fonts del complex.

Com a novetat d’aquesta temporada, s’han introduït quatre exemplars de llop gris europeu (tres mascles i una femella) que van arribar a finals de gener i que ja estan aclimatats a les instal·lacions del Baish Aran. D’altra banda, els tres cadells d’ós nascuts l’any passat es traslladaran a un altre parc de fauna de Lourdes (França). A Bossòst es quedaran els seus pares, Luna, de vuit anys, i Ben, de cinc.

Els responsables del centre de fauna preparen l’equipament i esperen que durant aquest mes es retiri la neu per deixar-ho tot enllestit. Aran Park és el centre zoològic que més visitants atreu de Lleida amb més de 45.000 turistes l’any passat i 42.000 l’anterior. Els seus responsables esperen aconseguir o superar aquestes xifres aquest any.

tracking