SEGRE

CERTÀMENS MAQUINÀRIA AGRÍCOLA I AUTOMÒBILS

Sant Josep tindrà 304 expositors en un recinte firal un 18% més gran

La fira ocuparà 23.227 metres quadrats des dels pavellons fins a l’avinguda de la Pau || La consellera Neus Munté inaugurarà el certamen divendres

Els primers tractors ja han arribat al recinte, que es tanca avui al trànsit.

Els primers tractors ja han arribat al recinte, que es tanca avui al trànsit.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mollerussa ja està a punt per inaugurar una nova edició de la Fira de Sant Josep, la 145, amb un total de 304 expositors (un 7% més que l’any passat), dels quals 149 se situaran al recinte exterior (un 15% més que el 2016 i la millor xifra dels últims quinze anys). En total, el recinte firal ocuparà 23.227 metres quadrats (un 18,4% més). Així, el certamen tindrà com a escenari l’avinguda del Canal i l’avinguda de la Pau, fins a la rotonda de la Sardana. També s’estendrà cap al camí de Belianes, on se celebrarà el biennal Saló del Tractor (amb tretze expositors), i a les piscines municipals, amb el Saló de l’Automòbil (vint-i-dos expositors). Davant d’aquestes dades, l’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, i el director de l’entitat, Poldo Segarra, van assegurar que Sant Josep es presenta com una de les millors edicions dels últims anys, amb una fira “més professional i sectoritzada” i amb “la fidelització dels expositors”.

La inauguració oficial del certamen comptarà amb la presència de la consellera de Presidència de la Generalitat, Neus Munté. També visitaran la fira el conseller d’Interior, Jordi Jané, que presidirà dissabte els actes del Dia de la Comarca i la Nit de l’Expositor. La clausura serà a càrrec de la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, i tindrà lloc diumenge.

Juntament amb Neus Munté, la fira també rebrà la visita dels consellers d’Interior i d’Agricultura

La Fira de Sant Josep també serà l’escenari del segon Aplec de Joves del Camp, previst per a divendres al teatre L’Amistat de la capital del Pla.

tracking