SEGRE

ESQUÍ

Les estacions, en òptimes condicions malgrat la calor

Els complexos tenen neu suficient per afrontar el final de temporada amb garanties || També les pistes de nòrdic

Les instal·lacions de Boí Taüll, a l’Alta Ribagorça, ahir.

Les instal·lacions de Boí Taüll, a l’Alta Ribagorça, ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les altes temperatures dels últims dies han canviat l’estat de la neu però no les bones condicions per a l’esquí, ja que les estacions de Lleida, tant d’alpí com de fons, estan en condicions òptimes i tenen totes les instal·lacions i pistes obertes.

Les últimes precipitacions de la setmana passada han anat augmentant els gruixos, que superen els dos metres a les cotes més altes de Baqueira, Boí Taüll, Tavascan, Espot i Port Ainé. Al Solsonès, Port del Comte té un metre i mig de neu als cims.

La majoria dels complexos preveuen tancar la temporada el 17 d’abril, dilluns de Pasqua

Els complexos de nòrdic de l’Alt Urgell i la Cerdanya continuen amb prou neu i una vintena de quilòmetres de circuits marcats. Aquestes qualitats fan preveure un altre cap de setmana excepcional coincidint amb la festivitat de Sant Josep amb una ocupació que voreja el ple a peu de pistes (més informació a la pàgina 11), cosa que fa preveure que la temporada serà una de les millors a l’espera que finalitzi la campanya a mitjans d’abril, després de Setmana Santa, el dia 17, dilluns de Pasqua, data en la qual la majoria dels complexos tenen previst tancar les portes, segons els responsables de les pistes.

Les estacions continuen amb les activitats dirigides a centres escolars, campionats esportius i exhibicions, atès que encara hi ha prou neu i el desglaç encara no s’ha fet notar.

Pel que fa als centres d’Aragó, també tenen entre dos i tres metres de neu a les zones més altes, encara que la qualitat és neu primavera a la majoria de les instal·lacions.

També al Principat d’Andorra, les estacions de Grandvalira i Vallnord tenen remuntadors i pistes oberts del tot per als pròxims festius.

tracking