SEGRE

URBANISME MILLORES

Llavorsí refà un mur a la zona alta per seguretat

Afectat per filtracions d’aigua

Les obres que es porten a terme al mur de Llavorsí.

Les obres que es porten a terme al mur de Llavorsí.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Llavorsí està executant durant aquests dies les obres del mur de contenció que suporta el carrer que porta a la zona alta de la població del Pallars Sobirà. Segons l’alcalde, Josep Vidal, el mur estava molt degradat a causa de les filtracions d’aigua, que havien provocat que es bombessin, per la qual cosa ha estat necessari reconstruir-lo. La previsió era fer aquesta intervenció l’any passat. Tanmateix, a finals del 2016 i a causa de la meteorologia adversa, es va decidir posposar-la per a aquest exercici.

Els treballs han consistit a desmuntar l’esmentat mur i reconstruir tota l’estructura amb malles i encofrat i formigó per consolidar-lo i evitar noves deformacions.

Vidal va indicar que, després d’aquesta primera actuació, s’està revestint amb pedra del país perquè quedi conforme amb l’ornamentació de la localitat del Pirineu. L’actuació ha suposat una inversió de 44.000 euros i forma part de les obres que es duen a terme per millorar el centre urbà, va indicar l’alcalde.

L’obra, doncs, estarà acabada en les properes setmanes, de cara a la temporada turística de l’estiu.

tracking