SEGRE

ESNOTICIA

Fins a 23.000 metres quadrats de ciutat, ocupats

Públic visitant el Saló de l’Automòbil, ahir al matí.

Públic visitant el Saló de l’Automòbil, ahir al matí.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La fira ha registrat aquest any un increment del 18 per cent de la superfície d’exposició i ha arribat als 23.000 metres quadrats. Davant d’aquesta situació, Fira de Mollerussa va decidir ampliar el recinte firal fins a arribar gairebé fins a la rotonda de la Sardana de l’avinguda de la Pau. En concret, els 304 expositors han ocupat els pavellons firals, l’avinguda del Canal, el camí de Belianes (seu del Saló del Tractor) i part de l’avinguda de la Pau.

Així mateix, també s’han ocupat altres recintes de la localitat, com el de les piscines i el parc municipal, seu del Saló de l’Automòbil. La part lúdica també ha obligat a tancar carrers, principalment l’avinguda de la Fira, on es van concentrar les atraccions. Pel que fa a les zones d’aparcament habilitades per a la fira, van estar ocupades gairebé en la seua totalitat, principalment dissabte a la tarda i durant tot el diumenge. Es tracta d’unes mil places de pàrquing distribuïdes en zones pròximes al recinte firal, de les quals unes 200 eren per als expositors participants.

L’estació de busos, operativa el dia 22La Fira de Sant Josep també va obligar a traslladar la parada dels autobusos a la carretera de Torregrossa, davant de la rotonda de l’Albada, per la impossibilitat d’aquests vehicles de transitar per l’avinguda del Canal. L’estació de busos recuperarà la seua funció a partir de dimecres 22. Aquest mateix dia, també està previst que se celebri el tradicional mercat setmanal, ja que el de la setmana passada es va haver de cancel·lar arran de l’inici del muntatge de la fira.

tracking