SEGRE

successos

Mor al bolcar amb el tractor a Granyena de les Garrigues

Un veí de Granyena de 65 anys que treballava en una finca d’oliveres de la seua propietat va quedar atrapat sota el vehicle que conduïa i va perdre la vida a l’acte

Vista de Granyena de les Garrigues

Mor al bolcar amb el tractor a les GarriguesJordi Guardiola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Granyena de les Garrigues de 65 anys va morir ahir a la tarda en una finca de la localitat quan va bolcar el tractor amb què treballava i va quedar atrapat sota el vehicle. Segons van informar els bombers de la Generalitat, els fets van tenir lloc sobre dos quarts de sis de la tarda. Va ser en un terreny situat a un quilòmetre i mig del nucli urbà d’aquest municipi de les Garrigues.

La víctima, Joan Calam Juncà, llaurava a la seua finca d’oliveres quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, el tractor que conduïa va bolcar. L’home va quedar atrapat sota el vehicle. Segons van explicar fonts properes, pel que sembla va ser el seu fill, que es trobava en un terreny proper també duent a terme treballs agrícoles, el que va veure l’accident i va avisar els serveis d’emergències. Fins al lloc dels fets es van desplaçar cinc dotacions dels bombers i dos patrulles dels Mossos d’Esquadra. Fins i tot també va anar-hi un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), però ja no es va poder fer res per salvar-li la vida. Joan Calam, pagès, era molt conegut a la localitat, on havia viscut tota la vida. Tant ell com la seua família eren molt apreciats a Granyena de les Garrigues, ja que sempre participaven i col·laboraven amb totes les activitats i festes.

Primera mort del 2017

Aquesta és la primera mort per accident de tractor que es produeix en el que va d’any a les comarques lleidatanes. No obstant, el mes de febrer passat va morir un home de 37 anys després d’accidentar-se amb un motocultor quan treballava en un hivernacle en una finca de Balaguer. Més d’una trentena de persones han mort a la província de Lleida en l’última dècada al tenir un accident amb un tractor.

tracking