SEGRE

MEDI AMBIENT ENSENYAMENT

Alumnes de Torrefarrera netegen els accessos a l’institut Joan Solà

Vint-i-cinc joves que també estudien recuperar un alzinar

Els nens de l’Institut de Torrefarrera van netejar ahir els accessos de plàstics i llaunes.

Els nens de l’Institut de Torrefarrera van netejar ahir els accessos de plàstics i llaunes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 25 voluntaris de l’Institut Joan Solà de Torrefarrera van netejar ahir els voltants del centre educatiu dins de la campanya Sortim de l’Institut. Segons fonts del professorat, les cunetes dels accessos estaven plenes de llaunes i plàstics, que es van recollir per millorar la imatge de l’enclavament. D’aquesta forma, també es vol conscienciar l’alumnat de la importància de reciclar les escombraries. Posteriorment, el grup es va traslladar fins a un alzinar proper on els joves van estudiar plantes i vegetació amb la finalitat de recuperar-lo com un espai públic ja que ara està infrautilitzat. Segons les mateixes fonts, el centre treballa en col·laboració amb l’ajuntament ja que l’objectiu és donar més promoció a aquest alzinar que ja està senyalitzat i ben conservat.

La campanya Sortim de l’Institut s’emmarca dins de les iniciatives com Escola Verda, de la qual el centre forma part des del 2013. De fet, compta amb un comitè ambiental del qual formen part aquests 25 alumnes, que són els que decideixen quines actuacions efectuar. La intervenció va començar cap a les 13.00 hores del migdia i va durar fins a les tres de la tarda.

En un altre ordre de coses, les obres de la xarxa de sanejament i llum per al nou institut d’Alpicat estan fetes a l’espera de la instal·lació dels mòduls que acolliran els seixanta nens de primer d’ESO.

D’altra banda, avui comença el termini de preinscripció als centres educatius.

tracking