SEGRE

MUNICIPIS PLENS

Vielha veta nous pubs al centre i zones residencials

L’alcalde perd el suport d’un històric d’Unitat d’Aran al votar una modificació de crèdit || CDA hi veu un inici d’“inestabilitat”

El ple de Vielha, amb Rufino Martínez, a la dreta de l’alcalde.

El ple de Vielha, amb Rufino Martínez, a la dreta de l’alcalde.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Vielha no permetrà l’obertura de nous pubs o bars musicals al centre de la població i a les zones residencials. L’alcalde, Juan Antonio Serrano, va apuntar que la mesura respon a múltiples queixes i “ofereix la possibilitat que els interessats a obrir aquest tipus d’establiments ho facin a la zona industrial, no a les zones residencials”. La mesura es va aprovar al ple municipal amb els vots a favor d’Unitat d’Aran (UA) i C’s, i l’abstenció de CDA.

Tanmateix, un edil de l’equip de govern, històric d’UA, Rufino Martínez, va trencar ahir la disciplina de vot del seu partit i es va abstenir en la votació de la modificació de crèdit del pressupost d’1,3 milions. Martínez va coincidir amb l’oposició al no estar d’acord amb alguns punts de la modificació. El primer edil, Juan Antonio Serrano, va apuntar que “la situació va ser estranya i en un primer moment sorprenent, però segur que ell té els seus motius que ja ens explicarà”, va dir Serrano. Aquest diari va intentar sense èxit obtenir la versió del regidor. Per la seua part, el portaveu de CDA, Àlex Moga, va considerar que l’abstenció de Martínez marca l’inici d’una etapa d’inestabilitat i posa contra les cordes l’alcalde.

El ple va aprovar, d’altra banda, la moció de les diputacions de Lleida i Osca per reclamar millores a la carretera N-230.

tracking