SEGRE

La neu agafa a l'Urgell, la Segarra, les Garrigues i altres cotes baixes

Toralla

TorallaSDP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La neu a les carreteres obliga els conductors aquest matí a posar les cadenes a la Val d’Aran, l’Alta Ribagorça, els Pallars i en algunes vies de Cervera, segons el Servei Català de Trànsit. De matinada, diversos vehicles van quedar bloquejats a les àrees de servei de l'A-2 a l'Urgell i la Segarra, entre ells un autocar amb escolars.

Consulta en aquest enllaç l'estat actualitzat de les carreteres

L’intens fred i les pluges de les últimes hores han descarregat en forma de neu en cotes baixes i la neu ha afectat localitats com Tàrrega o Vinaixa.

Protecció Civil ha posat en prealerta el Pla Especial per Nevades a Catalunya (NEUCAT) davant de la previsió de nevades locals també durant la jornada d’avui a les zones del Pirineu i també del Prepirineu. Per la seua part, el servei meteorològic de Catalunya informa que les cotes de neu es poden mantenir en els 500 o 400 metres durant aquest cap de setmana. De la mateixa manera, per sobre dels 600 metres podrien arribar a acumular-se fins a cinc centímetres de neu. A més, han emès avisos de Situació Meteorològica de Risc per acumulació i intensitat de vent, pluja i neu.

Per tot plegat, Protecció Civil de la Generalitat demana extremar les precaucions al volant i en els desplaçaments a les zones on està previst que nevi i recorda que s’han de portar les cadenes al vehicle.

Més informació sobre les nevades a:

     

les imatges de la nevada

#NeuSEGRE: Publica les imatges de la nevada al teu municipi a Twitter o Instagram amb l'etiqueta #NeuSEGRE i apareix al recull d'imatges que hem creat.

Autocar aturat entre Cervera i Tàrrega ahir a la matinada.

Autocar aturat

La nevada a Ivars d'Urgell.

La neu agafa a l'Urgell, la Segarra, les Garrigues i altres cotes baixesXavier Coll‏ @xcollgi / Twitter

nevada twitter

nevada twitter

Isona

IsonaAnna Santana

Isona

IsonaAnna Santana

Isona

IsonaAnna Santana

Ponts

PontsAgustí Cucurulls

Ponts

PontsAgustí Cucurulls

tracking