SEGRE

ACCIDENT

Mor un home de 62 anys al sortir de la via amb el cotxe a l'A-2 a Vilagrassa

Mor un home de 62 anys al sortir de  la via amb el cotxe a l'A-2 a Vilagrassa

Mor un home de 62 anys al sortir de la via amb el cotxe a l'A-2 a VilagrassaSEGRE Tàrrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de seixanta-dos anys va morir ahir a la nit en un accident que va tenir lloc a l’autovia A-2, al seu pas pel terme municipal de Vilagrassa. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, els fets van ocórrer cap a les nou de la nit a l’altura del quilòmetre 503. Per causes que es desconeixen, un vehicle que circulava en direcció a Lleida va sortir de la via, va recórrer di versos metres i va fer nombroses voltes de campana, segons constava en l’avís als serveis d’emergències dels testimonis de l’accident.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El conductor va quedar atrapat a l’interior del vehicle i els sanitaris ja no van poder fer res per salvar-li la vida. En el moment d’accident plovia intensament a la zona. Amb aquesta ja són vuit les persones que han perdut la vida en accidents a les carreteres lleidatanes en el que va d’any, una menys que les registrades en el mateix període del 2016.

A més, ahir va tenir lloc un altre accident a l’N-230 a Torrefarrera que finalment no va tenir ferits, i a la nit es van registrar retencions a l’A-2 a l’alçada de Cervera.

tracking