SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT

Un camió sense frens bolca molt a prop de la guarderia d'Almenar

Després d’incorporar-se des d’un carrer en pendent a l’N-230, en ple centre de la localitat || Per fortuna els nens no eren a fora ni passava ningú per la vorera

Moment en què una grua de grans dimensions remolca el camió bolcat a l’N-230, en ple centre d’Almenar.

Moment en què una grua de grans dimensions remolca el camió bolcat a l’N-230, en ple centre d’Almenar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió carregat amb bidons de purins i que hauria tingut algun problema amb els frens va bolcar ahir sobre una vorera en ple centre d’Almenar, molt a prop de la guarderia de la localitat. Els fets van passar cap a tres quarts de dotze del migdia, tan sols quinze minuts abans que els petits sortissin de l’escola bressol, la qual cosa va evitar mals majors. Pel que sembla, el camió venia d’una granja en la qual havia carregat els bidons amb purins. Segons va explicar el mateix conductor del vehicle, baixava un carrer en pendent quan se li van quedar bloquejats els frens per un problema mecànic, cosa que va provocar que en el moment d’incorporar-se a la carretera N-230, que travessa la localitat, bolqués quan girava cap a la dreta. Ho va fer sobre una de les voreres per la qual, en aquell moment, tampoc passava cap vianant. El vehicle va tombar un fanal i també va impactar contra una canonada exterior de gas. El camioner va patir ferides de caràcter lleu, però no va ser necessari que fos evacuat a un centre mèdic.

Fins al lloc dels fets es va desplaçar una dotació dels bombers de la Generalitat, els tècnics de la companyia del gas i dos patrulles dels Mossos d’Esquadra. L’incident va obligar a tallar un carril de la carretera i que els agents de la policia autonòmica donessin pas alternatiu durant gairebé quatre hores. A més, va estar tallada completament mentre una grua de grans dimensions remolcava el camió creuat. La situació va quedar normalitzada passades dos quarts de quatre.

tracking