SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Acusen els presos arran del tiroteigde Tornabous d'atracar narcos

Per quedar-se amb droga o diners i per això el jutge els imputa també un delicte de robatori amb violència i intimidació || Un va disparar als agents dels Mossos

Un cotxe dels Mossos, sortint divendres del jutjat de Balaguer amb alguns dels arrestats.

Un cotxe dels Mossos, sortint divendres del jutjat de Balaguer amb alguns dels arrestats.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutjat de Balaguer que porta la causa dels detinguts pel tiroteig i la persecució que es va produir dimecres passat a Balaguer investiguen si els arrestats es dedicaven a atracar presumptes narcotraficants per quedar-se la droga o per robar-los també el diners. Així ho van explicar a aquest diari fonts judicials properes al cas, que van confirmar que per això acusen els quatre individus que van passar a disposició judicial divendres i que van ser empresonats per un delicte de robatori amb violència i intimidació. De fet, la policia autonòmica sospita que els protagonistes de l’incident es van reunir dimecres passat en aquesta localitat de l’Urgell per tancar suposadament un negoci relacionat amb el tràfic de drogues. Feia un temps que els Mossos els seguien la pista, per la qual cosa hi havia diversos agents vigilant-los. Segons testimonis directes de l’aldarull, tres persones eren en un bar ubicat al peu de la carretera C-53 quan va parar un cotxe amb tres ocupants en un carrer sense sortida proper al local i allà es va iniciar una baralla després d’una breu discussió. Va ser llavors quan els agents van detenir a l’esmentat carrer dos persones mentre que quatre més van aconseguir fugir amb vehicles. Allà va començar una persecució policial a la carretera que va cap a Barbens i Bellpuig.

Ja a Barbens, un dels fugitius va abandonar el vehicle i va començar a córrer camps a través. Va ser llavors quan es van produir els trets entre l’home i els mossos d’esquadra. Finalment, tant aquest fugitiu com la resta van ser detinguts. Els dos primers arrestats van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria, mentre que els altres quatre van passar a disposició judicial i el jutge els va enviar a la presó. I és que a més de creure que són autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, aquests quatre empresonats també hauran de respondre per pertinença a banda criminal i possessió de substàncies estupefaents. A més, un d’ells, el que va disparar contra els agents dels Mossos d’Esquadra que el perseguien i que va obligar-los a efectuar també dos trets, haurà de fer-ho per un homicidi en grau de temptativa.

tracking