SEGRE

URBANISME REFORMES

Defectes en el formigó obliguen a repavimentar una plaça de la Seu

Una part de Joan Sansa, en la qual es construeix una zona polivalent municipal || Acollirà una pista de patinatge sobre gel a l’aire lliure a l’hivern

Les obres d’urbanització que es porten a terme a la plaça Joan Sansa de la Seu.

Les obres d’urbanització que es porten a terme a la plaça Joan Sansa de la Seu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres de remodelació de la plaça Joan Sansa de la Seu, una de les actuacions estrella d’aquest exercici, estan tenint complicacions. El formigó que va utilitzar l’empresa encarregada dels treballs per pavimentar la pista de joc poliesportiva, que inclou pista de bàsquet i de futbol, va sortir defectuós, cosa que ha obligat la firma a aixecar tota l’obra feta i repetir-la de nou. Aquesta circumstància i les inclemències meteorològiques han provocat que es retardin les tasques, que inicialment el consistori preveia acabar entre els mesos de gener i febrer, i que finalment serà “a mitjans de maig”. El regidor d’Urbanisme, Jesús Fierro, va destacar que “estan dins dels límits previstos” i que “els ciutadans la podran disfrutar abans de l’estiu”.

L’execució es porta a terme en dos fases, una de les quals s’ha contractat a una empresa externa per un import de 380.748 euros, i una altra l’executen les diferents brigades municipals per un import total de 385.182 euros. La superfície que s’està reurbanitzant compta amb una extensió de 8.900 metres quadrats i està dividida en quatre zones.

A banda de la pista de joc poliesportiva i una pista de patinatge (vegeu el desglossament), també s’hi estan construint dos zones de jocs infantils i un escenari fix que pretén ser un nou espai cultural de petit format. La pista de patinatge que es construeix a la plaça s’està adaptant per poder transformar-la en una pista de gel a l’aire lliure a l’hivern.

L’equipament forma part del projecte de reurbanització de tota la zona. La plaça és la inversió principal de l’ajuntament de la capital de l’Alt Urgell per a aquest mandat. La superfície ja està pavimentada i falta per col·locar les tanques de protecció.

Nou al·licient turístic al centre de la ciutat a l’hivernFa unes setmanes van col·locar unes barreres de metacrilat a la zona que s’habilitarà per al patinatge que finalment se substituiran per unes altres de fusta i que quedaran més integrades en el medi. El projecte preveu deixar-ho tot preparat perquè a l’hivern pugui transformar-se en una pista de patinatge sobre gel i que la ciutat disposi d’aquesta manera d’un nou atractiu, ja que fins al moment no disposava d’unes instal·lacions d’aquesta mena, cosa que comportarà un al·licient per a la capital de l’Alt Urgell a l’hora d’atreure nous visitants.

tracking