SEGRE

trànsit

Detingut el conductor acusat de provocar l'accident mortal dissabte a Claravalls

L'home, de 32 anys i veí de Pradell, va donar positiu en el control d'alcoholèmia

Una imatge de l'accident mortal de dissabte a la C-14 Claravalls.

Una imatge de l'accident mortal de dissabte a la C-14 Claravalls.Segre Tàrrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte el conductor que presumptament va causar l'accident entre tres vehicles a la C-14 a Claravalls, el terme municipal de Tàrrega (Urgell), en què va perdre la vida una dona de 54 anys veïna de Pradell (nucli agregat a Preixens). Segons la policia catalana, es tracta d'un jove de 32 anys, nacionalitat espanyola i també veí de Preixens que està acusat d’un delicte d'homicidi per imprudència greu i per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques.

Un cop recollits els testimonis del fet i estudiades les restes de l’accident, els agents dels Mossos d'Esquadra van determinar que l’accident havia estat causat per la invasió del sentit contrari del vehicle del detingut.

Aquest turisme va xocar inicialment amb el turisme de la víctima mortal, que va quedar creuat enmig de la via. Darrera del vehicle infractor circulava una furgoneta que va envestir el turisme, amb el resultat final de la mort de la conductora.

Els agents van realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor i va resultar positiva amb un valor de 0,56 mg/l d’alcohol en aire expirat.

El detingut va passar diumenge a disposició davant el jutjat de guàrdia en funcions d'instrucció de Cervera i l’autoritat judicial va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

El xoc es va produir a l’altura del quilòmetre 80,5. Fins al lloc de l’accident es van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels bombers i una ambulància del SEM. Els conductors dels altres dos vehicles implicats van resultar il·lesos.

L’incident va obligar a tallar la carretera C-14 entre Claravalls i Agramunt en els dos sentits durant més de dos hores.

tracking