SEGRE

Tretze persones ferides en sinistres a Lleida, Peramola i Torà

Mossos, bombers i personal del SEM, ahir, al costat del cotxe en el qual viatjava la dona que va morir en l'accident de Claravalls.

Mossos, bombers i personal del SEM, ahir, al costat del cotxe en el qual viatjava la dona que va morir en l'accident de Claravalls.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pluja i la neu van causar estralls als conductors a les carreteres de la província, no només perquè moltes van requerir l’ús de cadenes i fins i tot algunes van haver de tallar-se, sinó perquè es van registrar diversos accidents, a banda del de Claravalls. A l’A-22 a Lleida van col·lidir tres vehicles a l’altura del quilòmetre 2 poc després de dos quarts d’onze del matí, fet que va provocar que set persones patissin ferides de diversa consideració. Dos d’elles van ser donades d’alta al lloc dels fets, però la resta van haver de ser traslladats a l’Arnau de Vilanova.

A Peramola, també sobre aquella hora, es va registrar un xoc entre una furgoneta i un turisme a l’altura del quilòmetre 145 de la C-14. Quatre persones van quedar ferides i una d’elles va ser evacuada a l’hospital de la Seu d’Urgell. Finalment, un tercer accident ocorregut poc després de les cinc de la tarda a Torà es va saldar amb dos persones ferides, entre elles una nena de quinze anys, evacuades a l’hospital d’Igualada. Va ser a la carretera LV-3005, que va estar tallada durant tres hores. D’altra banda, l’home que va morir divendres en un accident a Vilagrassa era veí de Barcelona.

tracking