SEGRE

CERTÀMENS PATRIMONI

L'Albi incorpora els Tres Tombs a la fira anual, que obrirà Neus Munté

La Diputació de Lleida recolza la celebració de fires locals.

La Diputació de Lleida recolza la celebració de fires locals.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de l’Albi i les entitats i comerços locals organitzen la tercera edició de FirAlbi, que busca donar suport als artesans del municipi. La fira vol ser un aparador per a les novetats del sector agroalimentari i un lloc de venda de maquinària agrícola.

La consellera Neus Munté inaugurarà la fira el 2 d’abril i, segons el regidor de Promoció Econòmica, Adrià Vives, el que pretén és “que la gent passi un dia a l’Albi”.

En edicions anteriors, la fira acabava després de dinar, però en aquesta ocasió s’han preparat activitats per a tot el dia, com el taller de circ que han organitzat a la tarda per a les famílies.

FirAlbi també promociona el patrimoni gastronòmic i cultural del municipi i s’organitzaran visites guiades al castell del segle XII i a l’ermita de Sant Cosme i Sant Damià se celebrarà una jornada de portes obertes.

L’any passat, FirAlbi va organitzar una trobada de cavalls i la novetat d’aquesta edició són els Tres Tombs pel centre del poble. Segons l’alcaldessa, Anna Feliu, “aquest és un dels punts d’atracció de la fira”.

Per la seua part, la vicepresidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Perelló, va mostrar el seu suport a aquesta mena d’iniciatives locals, que ajuden a dinamitzar els pobles i els productes tradicionals.

tracking