SEGRE

SUCCESSOS FINQUES

Robatori d'aspersors a Torres de Segre, el vuitè en dos mesos a Ponent

En total, més de 3.300 unitats sostretes

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nou robatori d’aspersors en una explotació agrícola del Segrià, aquesta vegada a la localitat de Torres de Segre. L’assalt es va produir la nit de dijous a divendres i els lladres es van emportar més de 300 aspersors i van causar greus danys a la finca. Es dóna la circumstància que aquest nou assalt es va produir la mateixa nit en què van robar uns 500 aspersors en una explotació d’Alfés, com ja va publicar ahir aquest diari.

Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una investigació per provar de trobar els responsables d’aquests dos últims robatoris després de rebre la denúncia dels propietaris. Així mateix, aquests episodis s’han anat acumulant en les últimes setmanes i el de Torres de Segre ja suposa el vuitè robatori registrat i denunciat a Ponent en dos mesos, encara que podria no ser l’últim.

Mossos i associacions insten els productors a alertar de qualsevol conducta sospitosa

Des del passat 4 de febrer, les comarques lleidatanes, sobretot les del Segrià sud, han registrat vuit robatoris amb més de 3.300 aspersors sostrets. Uns assalts que causen greus danys a les explotacions, ja que els lladres arranquen el material danyant la terra i les altres instal·lacions. El més important que s’ha esdevingut fins ara va ser un robatori en una finca de Castelló de Farfanya en el qual es van emportar uns 1.500 aspersors. Davant d’aquests fets, els Mossos d’Esquadra i les diferents organitzacions agràries han intensificat les reunions per alertar els productors i instar-los a prendre més mesures de seguretat. Entre aquestes, es proposa canviar el material dels aspersors al plàstic, perquè aquests no siguin robats per ser venuts en deixalleries, i també marcar-los per facilitar la seua localització. Els Mossos també insten a denunciar qualsevol fet sospitós.

Un dels últims robatoris d’aspersors es va produir en una finca agrícola d’Alfés.

Un dels últims robatoris d’aspersors es va produir en una finca agrícola d’Alfés.

tracking