SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Un mort i tres ferits molt greus en dos xocs a les Valls de Valira i la Segarra

Un home mort i les seues dos filles de 12 i 8 anys ferides d’extrema gravetat en la col·lisió frontal de dos cotxes a l’Alt Urgell || Un veí de Cervera es troba crític per un accident a l’A-2 a Ribera d’Ondara

Un dels helicòpters traslladats ahir a les Valls de Valira, que van evacuar a l’Arnau i el Parc Taulí de Sabadell les dos nenes.

Un dels helicòpters traslladats ahir a les Valls de Valira, que van evacuar a l’Arnau i el Parc Taulí de Sabadell les dos nenes.CYNTHIA SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les carreteres lleidatanes van viure ahir una jornada negra amb dos accidents a l’Alt Urgell i la Segarra que es van saldar amb un mort i cinc ferits, tres dels quals molt greus. El sinistre que va registrar una víctima mortal va ocórrer a les Valls de Valira quan faltaven pocs minuts per a les sis de la tarda. Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, dos turismes van col·lidir frontalment a la carretera N-145, a l’altura del quilòmetre 3. Un dels vehicles, un Seat Panda amb matrícula andorrana, va quedar convertit en un garbuix de ferros. El conduïa J.M.A, veí de Sant Julià de Lòria de 44 anys, que va morir a l’acte. L’acompanyaven les seues dos filles, de 12 i 8 anys, que van resultar ferides molt greus i van haver de ser evacuades en helicòpter. La primera va ser traslladada a l’hospital Parc Taulí de Sabadell i la segona, a l’Arnau de Vilanova de Lleida. Un home i una dona que viatjaven a l’altre vehicle implicat, un totterreny, van patir ferides de menor consideració i van ser traslladats en ambulància fins a l’hospital de la Seu d’Urgell.

La gravetat del sinistre va obligar a tallar la carretera N-145 durant gairebé dos hores per facilitar les tasques dels serveis d’emergències, entre els quals hi havia patrulles de mossos, de la Policia andorrana, ambulàncies, helicòpters i bombers. La situació no va quedar normalitzada fins passades les 19.30 hores, la qual cosa va provocar retencions de fins a tres quilòmetres.

El segon sinistre va ocórrer quan van col·lidir un cotxe i un camió a l’altura del quilòmetre 529 de l’autovia A-2, a Ribera d’Ondara. Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, cap a les 06.45 hores del matí un Seat León va impactar per darrere amb un camió que també circulava en sentit Barcelona. A conseqüència del xoc, el cotxe va quedar encastat i el conductor, un veí de Cervera de 31 anys, va haver de ser rescatat pels Bombers. Fins al lloc de l’accident es van desplaçar quatre dotacions de bombers, tres patrulles de mossos i tres ambulàncies del SEM. El personal sanitari va atendre l’home, ferit de caràcter molt greu, que posteriorment va ser traslladat en helicòpter al Vall d’Hebron.

Un dels helicòpters traslladats ahir a les Valls de Valira, que van evacuar a l’Arnau i el Parc Taulí de Sabadell les dos nenes.

Un dels helicòpters traslladats ahir a les Valls de Valira, que van evacuar a l’Arnau i el Parc Taulí de Sabadell les dos nenes.CYNTHIA SANS

tracking