SEGRE

POLÍTICA

Munté diu que el Govern manté la seua aposta "per la negociació amb l’Estat"

Durant la inauguració de la Fira de l’Albi

Munté diu que el Govern manté la seua aposta

Munté diu que el Govern manté la seua aposta "per la negociació amb l’Estat"AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La consellera de Presidència, Neus Munté, ha assegurat aquest diumenge que el Govern manté "l’aposta pel diàleg, per l’acord, per la negociació amb l’Estat espanyol", encara que ha afegit que el seu compromís és el de ser fidel a la voluntat de la ciutadania, ha informat la Generalitat en un comunicat.

“En aquests moments tenim uns pressupostos que ja estan aprovats”i, per tant,“la responsabilitat del Govern no és un altre que aplicar-los”, ja que són una“eina ordinària de gestió de les polítiques públiques”ha afegit. La portaveu del Govern ha recordat que el que és rellevant i el que fa que aquest moment sigui“extraordinari”és “la voluntat majoritària de Catalunya de celebrar un referèndum”. En aquest sentit, Munté ha destacat que una“majoria social molt important i una majoria parlamentària”han manifestat el desig de decidir sobre el seu futur a través d’una consulta.

La consellera ha fet aquestes declaracions a l’Albi on avui s’hi ha desplaçat per inaugurar la tercera edició de la fira de productes artesans i maquinària agrícola, Firalbi. La portaveu del Govern, que ha estat rebuda per l’alcaldessa el municipi, Anna Feliu, el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; membres del consistori, alcaldes de la comarca i representats de diverses entitats del municipi, ha fet també una visita a l’ajuntament, on ha signat el Llibre d’Honor. 

Munté, que ha recorregut les diverses parades de Firalbi, ha destacat que la fira“evoluciona favorablement”perquè hi ha“un esforç col·lectiu”per tal de posicionar el productes de la terra i de proximitat i“sobretot la implicaciódel territori”,dos “elements cabdals en aquest moment i de cara al nostre futur com a país”.La consellera també ha posat en relleu la importància dels“reptes que tenen a veure amb el progrés”de Catalunya i que“necessiten de la participació de tothom, administracions i ciutadania”.

Firalbi, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, és un certamen de productes artesans de proximitat i maquinària agrícola que també promociona el patrimoni gastronòmic i cultural del municipi. A més, enguany s’han organitzat visites guiades al castell del segle XII i a l’ermita de Sant Cosme i Sant Damià, on s’ha celebrat una jornada de portes obertes. Una de les novetats d’aquesta edició han estat els Tres Tombs pel centre del poble.

Munté diu que el Govern manté la seua aposta

Munté diu que el Govern manté la seua aposta "per la negociació amb l’Estat"AMADO FORROLLA

Munté diu que el Govern manté la seua aposta

Munté diu que el Govern manté la seua aposta "per la negociació amb l’Estat"AMADO FORROLLA

tracking